Gastenboek

Bericht van Joke
Het schattige prijzentakje zojuist ontvangen, h ...

24-02-2021
Bericht van Marina
Hoi Imca, Dank voor je snelle verzending en he ...

16-02-2021
Bericht van Marian Kerschgens
Dankjewel voor de snelle reactie, verwerking en ...

05-02-2021
Bericht van lenie westbroek
Gisteren mijn spulletjes ontvangen en vandaag e ...

04-02-2021

Bekijk alle post

iDEAL

Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af via jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

PayPal

Als je geld wilt overmaken met PayPal, dien je eerst een creditcard of bank/girorekening toe te voegen aan je PayPal-rekening. Daarnaast kun je gebruikmaken van je PayPal-saldo uit ontvangen betalingen. Je bankrekening of creditcardnummer wordt gekoppeld aan je PayPal-rekening en veilig opgeslagen dus het is niet nodig eindeloos je gegevens in te voeren. Met PayPal heb je alleen maar een e-mailadres en wachtwoord nodig om online te kunnen betalen. Je kan dus vanaf je bankrekening of creditcard geld overmaken naar je PayPal-rekening om vervolgens deze rekening te gebruiken om betalingen te voldoen. Een PayPal-rekening openen is gratis en het overmaken van geld ook. Kijk voor meer informatie over deze betaalmethode op www.PayPal.com

Bankoverschrijving

Eerst je bestelling plaatsen en daarna pas betalen? Dat kan! Vink bij de bestelling aan dat je per bankoverschrijving betaalt. Vervolgens ontvang je een email met onze betaalgegevens, hiermee kun je het aankoopbedrag overmaken. Let op: Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling hebben ontvangen.

Bancontact/Mister Cash

Is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Fortis bank, ING bank, FINTRO, KBC, Belfius bank, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Ben je klant van de deelnemende banken en heb je een home banking abonnement? Dan kun je gebruik maken van Bancontact / Mister Cash.

SOFORT Banking

Is het online betaalsysteem ontwikkeld voor betalingen vanuit o.a. Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Engeland.

Creditcard

Betaal eenvoudig en veilig met je Credit Card. Wij ondersteunen VISA, Mastercard, V-PAY en Maestro.

KBC/CBC

De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplosing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.

Belfius Direct Net

Als u een rekening hebt bij Belfius en geabonneerd bent op Belfius Direct Net, kunt u uw aankopen online betalen op onze web-site.